BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 18, 2012

Ikrar

SALAM

Satu bulan, satu entry.
Nak buat kempen ni pada diri sendiri.
Sebabnya dah agak lama tak update blog.
Untuk tidak mensia-siakan blog yang ada, dengan ini..saya membuat lafaz ikrar.

"Saya Atika (bukan nama sebenar) berikrar, akan post satu entry untuk satu bulan secara minimumnya tidak kira apa tajuk, masuk akal ataupun tidak, fakta ataupun auta, benar ataupun palsu, dikala rajin ataupun malas. Untuk tidak mensia-siakan blog yang ada, saya berikrar bahawasanya blog Monolog Akal dan Hati akan diupdate setiap bulan."

p/s : idea selalu datang bila berada dalam tandas...

3 comments:

faaTihah said...

ko patot letak 1 ipad dlm tandas...
skang ni..da ley tkr bilik termenung ke bilik berblogging...hahaha

Ms mAmikO AbUrakOji said...

hehe...amboi, dlm toilet baru dpt idea ye?toilet tingkat 8 ke?huhu..selamat menghupdate blog ye cik ika..

ika alwee said...

bbwwhaahha...
x kisah la toilet mane pun..
asal duk lama dlm tu boleh la dapat idea...bwahahha.
aku x nak letak ipad...aku nk letak buku nota...hehe