BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 15, 2011

Gagal lagi

Salam

Ok, kali ni...kali keberapa ratus saya gagal lagi.
Bukan gagal dalam hidup..noop.
Gagal dalam mem'plucking'kan gitar...


Bila gagal tu dah macam rasa nak campak je gitar.


Seriously, memang tak ada langsung basic untuk main gitar.
Tapi sebab minat terhadap alat muzik meluap-luap sambil tahap membazir, apa pun boleh jadi. Dari tak ada sen nak beli hingga la mencapai usaha memenuhkan tabung, akhirnya berjaya gak memiliki dua alat muzik.
Gitar dan keyboard.
Tahniah, sebab dua-dua tu jadi barang antik kat bilik. Kalau bilik besaq lagi, confirm drum pun leh isi.

So, sekarang ni kena luangkan masa tuk hadap note-note gitar...
Hopefully, boleh la perform satu atau dua lagu kat depan orang...
Hah..berangan..!!!
Orang kata, tanpa angan-angan mimpi tidak jadi kenyataan...

p/s: erm.....mimpi main Ibanez la plak...

2 comments:

oli-go said...

gud luck ika..aku nk request lagu neh..hahahhaa

ika alwee said...

hahaha..
boleh...bg aku berlatih setahun...heheh