BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 30, 2011

Lift oh Lift Part 2

Salam.


Kali ni masuk part 2 plak....dah macam trailer film je...siap ada part 2.
Memang masalah betul lah!!
Kali ni mungkin boleh buat fobia betul-betul muncul dalam diri.

Unfortunately...Part 2 ni tak berapa nak fobia sangatlah...sebabnya lift ni ada sistem automatik yang ia tak akan biar kita tersangkut dekat tengah-tengah.
Kejadian yang berlaku di tempat kerja ni, memang tak jangka langsung. Tapi pernah terfikir, dan tak sangka lak terjadi. Nasib sangat baik sebab time tu berteman. Kalau sorang-sorang??

Sekarang ni terfikir kot-kot boleh berulang lagi kes macam ni.
Bila dah ada pengalaman tak ada la cuak sangat...

p/s: lift oh lift...lift me up please........nak bagi pengalaman ketiga pulak ke? Tolonglah....JANGAN!!

3 comments:

faaTihah said...

lorh psl ni je ke???hahaha ingtkan ape la sgt fobia nya...wakakakakka

faaTihah said...

tgk tu aku da ley komen.....hip hip horray

ika alwee said...

tahniah la dapat komen...
ni jela fobia nye...kalo ko kene mau fobia gak tu....hehe